Följ oss på sociala medier
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Funktionella resor

© 2019 NovaTravel

Nova Travel AB | Box 558 | 721 10 VÄSTERÅS | Org.nr: 556954-2441

KRYSSNINGAR

Kryssningar

Fler och fler upptäcker nöjet med att åka på kryssning i Medelhavet, Västindien eller Karibien. Det är ett enkelt, prisvärt och bekvämt sätt att uppleva mycket utan att behöva boka fler resmål. Det är inte bara de lyxiga fartygen som är lockande, alla stopp man gör efter vägen är häpnadsväckande. Vackra stränder, berömda städer och otroliga sevärdheter väntar på dig vid varje stopp.

Vare sig du väljer kryssning i Karibien, Västindien eller Medelhavet präglas resan av lyx i form av fantastisk komfort, utmärkt service och inte minst all god mat och dryck man bjuds på under resans gång. Varje dag kan du utforska nya exotiska platser eller bara njuta av stunden på soldäck och bada i poolen.

För de som hellre vill aktivera sig på båten så finns det otroligt mycket man kan hitta på, bland annat vattenrutschkanor, minigolf, fallskärmssimulator och flowride (surfbräda). För de mindre finns det också gott om aktiviteter och spännande lekrum. På kvällstid är det full fart på nattklubbarna med fantastisk underhållning i världsklass. Vi kan garantera att du aldrig behöver bli uttråkad!

Kontakta oss för mer ingående information och bokning!

Våra rederier

 
Bokningsförfrågan Kryssning
arrow&v
arrow&v
arrow&v
arrow&v